Wat doen wij?


Ambulante begeleiding
Vind jij het moeilijk om te kiezen welke baan of opleiding bij je past, of waar je wilt gaan wonen? In het dagelijks leven moeten er veel (lastige) keuzes worden gemaakt. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. In dit traject helpen we jou om tot een eigen keuze te komen, welke verdere stappen er gezet moeten worden om je doel te bereiken. Onze begeleiding zal pas stoppen, als jij tevreden bent met de keuzes en het eindresultaat.
Wij zijn tevreden als jij tevreden bent!

Daarnaast biedt Kijk Vooruit ook begeleiding en ondersteuning bij jou thuis. Zijn er opvoedingsvragen of is er op een andere manier ondersteuning nodig, dan kunnen wij hierbij helpen. Wij kunnen er samen met jullie voor zorgen dat jullie samen weer één worden.

Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Ambulante schoolbegeleiding
Ambulante begeleiding op school is een vorm van hulpverlening waarbij de leerling individuele pedagogisch ondersteuning krijgt in het onderwijs.
Kijk Vooruit kan deze ondersteuning aanbieden in samenwerking met de school van de leerling. De leerling of leerkracht ontvangt hiermee extra handvaten en de juiste zorg om succesvoller te kunnen functioneren in het onderwijs. Mocht de zorg verder gaan dan alleen de leerling, dan kunnen wij ook binnen het systeem ondersteuning en begeleiding bieden.

Kan jij onze begeleiding op school gebruiken, neem dan contact met ons op.